Volunteers Required for Party in the Park

We need your help at Party in the Park on Sunday 30th June 2013

Party in the Park cannot take place without the hard and dedicated efforts of an army of volunteers who give up their time to help put on this fantastic family event. Can you spare some time to help out this year in any of the following roles?

Set Up
Volunteers needed to set up fences & marquees and move tables & chairs into position within Pitshanger Park on Saturday, Sunday and Monday. Can you spare any time from two hours upwards to be part of this hard-working team?

Saturday 29th June10am – 5pmErect marquees & fencing, move tables & chairs, position barriers
Sunday 30th June8am – 1pmFinish setting up gazebos, tables & chairs
1pm – 5pmGeneral help required throughout the event
5pm – 9pmClean-up team to dismantle gazebos, stack tables & chairs
Monday 1st July9am – 3pmDismantle marquees, stack fencing & barriers, put away tables & chairs

Marshalls
Marshalls required to direct traffic safely into and out of Pitshanger Park throughout the day on Sunday 30th June. Each shift is 2 hours long.

10am-12pm
12pm-2pm
2pm-4pm
4pm-6pm

Programme Sellers
Volunteers needed to sell programmes at the entrance to Party in the Park throughout the day on Sunday 30th June. Each shift is 1.5 hours long.

12pm – 1:30pm
1:30pm – 3pm

3pm – 4:30pm

Raffle
Volunteers needed to sell raffle tickets on Sunday 30th June. Each shift is 1.5 hours long.

1pm – 2:30pm

2:30pm – 4pm

Cold Drinks
Volunteers needed behind the PCA cold drinks stall. Each shift is 2 hours long.

1pm – 3pm
3pm – 5pm

Carousel
Volunteers needed to manage the queue and collect fares at the carousel. Each shift is 1.5 hours long.

12:30pm – 2pm

2pm – 3:30pm
3:30pm – 5pm

Bar
Volunteers needed to work behind the bar and manage tills. Each shift is 2 hours long.

1pm – 3pm
3pm – 5pm
5pm – 7pm
7pm – 9pm


Please Respond
Please respond as soon as possible to indicate:

  • What roles would you be willing to do?
  • What times would you be available?

If you always help out in one particular area, please let us know so that you can be allocated your usual shift. The event cannot take place without your time and effort. To get in touch, please fill in this form.
Thank you.

Event: